pijl

Verkort bestek

Het project bestaat uit in totaal 80 bedrijfsunits, blok A en B, in de volgende afmetingen:

40m2
44 units hebben een Bruto Vloer Oppervlakte van ca. 40m2. De units zijn ca. 5,25 meter hoog, ca. 3,75 meter breed en ca. 10 meter diep en zijn voorzien van een overheaddeur van 3x4 meter. In de overheaddeur is standaard een loopdeur opgenomen. Optioneel kan er een verdiepingsvloer van ca. 20m2 Bruto Vloer Oppervlakte ingemaakt worden.

52m2
31 units hebben een Bruto Vloer Oppervlakte van ca. 52m2. Deze units zijn ca. 6,50 meter hoog, ca. 5 meter breed en ca. 10 meter diep en zijn voorzien van een overheaddeur van 4x4 meter. In de overheaddeur is standaard een loopdeur opgenomen. Boven de overheaddeuren komt een raampartij en optioneel kan er een verdiepingsvloer van ca. 52m2 BVO  ingemaakt worden. Naar wens kunnen de overheaddeuren in andere hoogtes worden aangebracht.

65m2
Op de kop van blok A zijn twee units gesitueerd. De afmeting van unit 1 is ca. 65m2 Bruto Vloer Oppervlakte op de begane grond en ca. 65m2 Bruto Vloer Oppervlakte op de verdieping. In de gevels worden ramen en deuren aangebracht waardoor deze unit ideaal geschikt is als bijvoorbeeld showroom en/of kantoorruimte. Het is mogelijk om een naastgelegen unit te koppelen.

100m2
Ook unit 35 is gesitueerd op de kop van blok A en heeft een oppervlakte van ca. 100m2 Bruto Vloer Oppervlakte op de begane grond en ca. 100m2 op de verdieping.

77m2
Op de kop van blok B zijn twee units gesitueerd.
De afmeting van unit 36 is ca. 77m2 Bruto Vloer Oppervlakte op de begane grond en 77m2 Bruto Vloer Oppervlakte op de verdieping. In de gevels worden ramen en deuren aangebracht waardoor deze unit ideaal geschikt is als bijvoorbeeld showroom en/of kantoorruimte. Het is mogelijk om een naastgelegen unit te koppelen.

73m2
Unit 80 heeft een oppervlakte van ca. 73 m2 BVO op de begane grond en ca. 73 m2 BVO op de verdieping.

In de gevels worden ramen en deuren aangebracht waardoor deze unit ideaal geschikt is als bijvoorbeeld showroom en/of kantoorruimte. Het is mogelijk om een naastgelegen unit te koppelen.

Belettering
Tussen de overheaddeur en de raampartij is een gevelstrook voorzien met ruimte voor belettering. Bij de gemeente kunt u toestemming vragen voor het aanbrengen van eigen bedrijfsreclames op deze strook. Overige reclame-uitingen op of aan het gebouw staat de gemeente niet toe.

Constructie
De bedrijfsunits worden onderheid en gebouwd als een geschoorde staalconstructie. De gevel wordt bekleed met antracietgrijze stenen en zwarte geisoleerde sandwichpanelen.

Het stalen dak wordt geisoleerd, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking en voorzien van

noodoverstorten en hemelwaterafvoeren. Het dak is qua draagkracht geschikt voor de plaatsing van optionele zonnepanelen. De units krijgen een gevlinderde betonvloer, een meterkast met elektra-aansluiting, een metalen geÔsoleerde overheaddeur met geintegreerde of aparte loopdeur. De metalen gevelpanelen zijn aan de binnenzijde vlak en wit van kleur.

Terrein
Het terrein wordt bestraat met betonklinkers en gemarkeerde parkeervakken. Voor de overheaddeur worden stelconplaten in de bestrating opgenomen.

De erfafscheiding bestaat rondom uit een metalen hek en metalen schuifpoort.